Autor: Finantsuudised.ee • 30. mai 2019

Kliendid valisid Balti parimaks advokaadibürooks Ellexi

Kogu Baltikumis pakub klientide hinnangul parimat õigusnõustamise teenust Ellex Raidla koos oma Läti ja Leedu partnerbüroodega, selgub rahvusvahelise uuringufirma Kantar Sifo Prospera läbi viidud õigusturu uuringust.
Ellex Raidla juhtivpartner Ants Nõmper
Foto: Ellex Raidla

Kokku enam kui 300 Balti riikide advokaadibüroode suurkliendi seas läbi viidud uuringust selgus, et vastajad andsid kõige kõrgema üldhinnangu Ellexi ketti kuuluvatele Eesti, Läti ja Leedu advokaadibüroodele. Eestisiseses arvestuses jagas Ellex Raidla esikohta Soraineniga.

Äripäeva Infopanga ja Finantsuudiste koostöös on valminud advokaadibüroode kvartaliraport, milles analüüsitakse 2019. aasta teist kvartalit ja suunatakse pilgud järgmisesse poolaastasse. Raportit saate tellida SIIT.

Ellex Raidla juhtivpartneri Ants Nõmperi sõnul hindasid kliendid Ellexi puhul kõige kõrgemalt advokaatide kutseoskuste taset, nõustamisteenuse kvaliteeti ja büroo võimekust suuremaid projekte pädeva meeskonnaga varustada. „Õigusnõustamise teenuse puhul on sageli võtmeküsimus, kas suudetakse kliendi asjaga tegeleda kohe ja komplekteerida efektiivne meeskond. See annab suurematele advokaadibüroodele turul olulise eelise, sest meie meeskond on laiem ja mitmekülgsete oskustega,“ selgitas Nõmper.

Tema sõnul on Prospera uuring nii Baltimaades kui ka Skandinaavias tugev kvaliteedimärk ja uuringus esikoha pälvimine on Ellexile oluline tunnustus.

Baltimaade kõige esinduslikum õigusteenuste turu-uuring viidi läbi tänavu märtsis ja aprillis ning selle käigus küsitleti juriidilise teenuse tellimisega tegelevaid töötajaid enam kui 300 Balti riikides tegutsevas ettevõttes. Uuringu tulemustega saab tutvuda uuringufirma Kantar Sifo Prospera kodulehel.

1993. aastal asutatud Ellex Raidla on Eesti kõrgeima reitinguga advokaadibüroo, mis kuulub juhtivasse Balti advokaadibüroode ühendusse Ellex. Büroo on olnud seotud paljude oluliste ühinemiste ja omandamiste (M&A) ning finantseerimistehingute nõustamisega, samuti esindanud kliente suures hulgas pretsedenti loovates vaidlustes.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077