Autor: Finantsuudised.ee • 4. september 2019

PwC Legali tehingute valdkonda asus juhtima vandeadvokaat Rutt Värk

Rutt Värk
Foto: PwC Legal Eesti
Septembri algusest asus advokaadibüroo PwC Legali ühinemiste ja ülevõtmise valdkonda juhtima vandeadvokaat Rutt Värk, kel on enam kui 10 aastat kogemust mastaapsete tehingute ja projektide nõustamisel.

PwC Legali tehingute valdkonna uus juht Rutt Värk ütleb, et tema jaoks on erialaselt põnev PwC laiahaardelise võrgustiku kogemuste kasutamine Eesti klientide nõustamisel. „Eestis on tehinguvaldkonna advokaadid väga professionaalsed ja alati on au tugevate kolleegidega tehingu läbirääkimistel olla. Enda jaoks näen aga täiendavat hüpet eelkõige rahvusvaheliste kogemuste vaatest, sest PwC Legalil on globaalselt kaetud 95 riiki“, sõnab Värk.

Tema sõnul on rahvusvaheliste M&A tipptegijatega koostöö kõrval aga äärmiselt olulisel kohal ka laiem vaade tehingutele: „Tehingu planeerimisel on võtmeküsimusteks tavaliselt lisaks juriidilistele nüanssidele siiski ka laiemalt õiglane hind, tehingu struktuur ja maksustamine, finantspoole analüüs, riskide mõistlik maandamine aga ka organisatsioonide liitmisega tekkivate uute väärtuste loomine ning palju muud, mille osas saan hakata nüüd ka igapäevaselt oma kolleegidega PwC maksu- ja ärinõustamise valdkonnas koostööd tegema. Loodan väga, et saame nõustada märgilisi ja Eesti majandusele olulisi projekte,“ lisas ta.

PwC Legali Eesti juhtivpartner Viljar Kähari sõnul on tehingute valdkond büroo jaoks oluline strateegiline suund: „Meiega teevad koostööd mitmed edukad tehnoloogiaettevõtted ja investorid, kes investeeringute tegemisel ja tehingute läbiviimisel vajavad üha enam abi samaaegselt kümnetes riikides. Meie võimekus läbi PwC võrgustiku pakkuda ühe kontaktisiku kaudu teenust kasvõi maailma kõige kaugemas otsas ning kasutada seejuures tehingute ettevalmistamisel PwC maksu- ja ärikonsultantide laialdasi teadmisi, on üks põhjusi, miks tipptegijad näevad meie juures unikaalselt karjäärivõimalust.“

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077