Autor: Finantsuudised.ee • 19. oktoober 2020

MTA juhtivametnik Martin Lehtis läks PwC-sse

Senine Maksu- ja Tolliameti (MTA) maksuauditi osakonna üksuse juht Martin Lehtis liitus ärikonsultatsiooniettevõttega PricewaterhouseCoopers (PwC).
Martin Lehtis
Foto: erakogu

„Enne MTA-sse siirdumist töötas Martin kaheksa aastat PwC-s hinnatud maksunõustajana, oleme tema tagasipöördumise üle väga rõõmsad. Tänu Martini otsusele jätkata oma karjääri PwC-ga saab meie tugev maksumeeskond kahtlemata hoogu juurde ning PwC juhtivpositsioon selles valdkonnas tugevneb veelgi,“ sõnas PwC Eesti maksuvaldkonna juht Hannes Lentsius.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077