Autor: Finantsuudised.ee • 2. veebruar 2021
Ainult tellijatele

Maksepuhkuste lõppemine detsembris jätkus

Maksepuhkusel olevate laenude osakaal laenujäägist hakkas langema varasuvel vahetult pärast eriolukorra lõppemist ja Covid-19 viiruse esimese laine vaibumist. Viiruse teine laine koos uute piirangutega pole seni maksepuhkuste kasvu põhjustanud ning maksepuhkuste lõppemine aasta viimasel kuul hoopis jätkus. Maksepuhkusega laenude summa moodustas detsembri lõpus vähem kui neljandiku juuni tipptaseme summast.

Maksepuhkusel laene oli aasta lõpus kokku 696 miljoni euro väärtuses ja maksepuhkusel olevaid laenulepinguid oli 12678. Maksepuhkusel olevate laenude osakaal laenujäägist oli detsembri lõpus vaid 2,5%. Kõige suurem oli maksepuhkusel laenude osakaal juuni lõpus, mil maksepuhkusel oli 11,3% laenujäägist.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077