Autor: Finantsuudised.ee • 26. märts 2021
Ainult tellijatele

Baltikumi populaarseim automudel oli Toyota Corolla ja traktor John Deere

Luminor Liisingu andmete kohaselt ostsid Balti riikide elanikud ja ettevõtted eelmisel aastal peamiselt Jaapani tootja Toyota autosid. Sarnane trend on jätkunud ka tänavu. Populaarseim automudel oli Toyota Corolla, millele järgnes Toyota RAV4. Põllumajandusmasinate hankimisel olid ülekaalus John Deere'i traktorid.

„Meie statistika järgi ostsid inimesed eelmisel aastal enamjaolt Jaapani tootja Toyota autosid ning need on populaarsed ka praegu. Enimostetud automudel oli Toyota Corolla,“ ütles Luminori Liisingu juht Andrus Soodla. „2019. aastal oli enimostetud automudel Toyota RAV4, mis langes 2020. aastal teisele kohale. Nissan Qashqai tõukas Dacia Dusteri neljandale kohale, samas kui Renault Trafic tõusis 2019. aasta kuuendalt kohalt 2020. aastal viiendale ja möödus populaarsuselt Toyota C-HR-ist.“

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077