Autor: Raamatupidaja.ee • 14. aprill 2021

Pärnu raamatupidamiskonverents 2021: Kuidas juhtida juhtimatut?

Sel sügisel toimub juba 16. korda Pärnu Raamatupidamiskonverents, mis keskendub juhtimatu juhtimisele ning suure määramatusega toime tulekule. Oma ala spetsialistid kogunevad Pärnu Kontserdimajas juba 23. - 24. septembril. Vaatame üle, mis teemad saavad kajastatud ning kes astuvad tänavu lavale.
Juba enam kui aasta oleme elanud olukorras, kus keset suurt määramatust on tulnud leida lahendusi küsimustele, mis varasemalt pähegi poleks tulnud:

🔹 Kuidas säilitada ettevõtte likviidsus, kui prognooside aluseks olevale tavapärasele äritegevusele lühikese etteteatamisajaga piiranguid seatakse?

🔹 Kuidas koostada eelarvet ja jälgida selle täitmist, kui rahavood piirangute tõttu juhitamatud on?

🔹 Kuidas teada saada, milliste toodete või teenuste pakkumisele rõhku panna, et säilitada ettevõtte kasumlikkus?

🔹 Kuidas ära tunda ohumärke, mis viitavad ettevõtte tegevuse jätkusuutlikkuse halvenemisele ning kuidas need sõnumid otsustajateni viia?

🔹 Kust saada toetust ja kuidas seda raamatupidamises kajastada?

Vaatame, millises suunas liigub majandus ja arvestusvaldkond üldiselt, kuulame näpinäiteid, kuidas valida raamatupidamissüsteemi ning seda edukalt juurutada. Uurime, millised võimalused on suurema efektiivsuse loomiseks tegevuspõhise kuluarvestussüsteemi kasutusele võtmise ja digitaliseerimise abil ning kuidas uuenduste vajalikkust argumenteeritult juhtidele põhjendada. Mõtiskleme küsimuse üle, kas raamatupidaja võib olla liiga aus. Lisaks jätkame traditsioonilise maksuhommikuga. Esimese konverentsipäeva õhtu lõpetame meeleoluka õhtusöögiga, kus hea muusika saatel heas seltskonnas päevaseid muljeid vahetada ning sumedat Pärnu sügisõhtut nautida.

Tutvu esinejate ja kavaga SIIN!

Pärnu Raamatupidamiskonverents toimub hübriidkonverentsina - osaleda on võimalik nii saalis kui veebiülekande vahendusel. Konverents toimub Pärnu Kontserdimajas ning õhtusöök Estonia Spa hotelli restoranis NOOT.

Programmijuht tänab kaasamõtlejaid Margus Tammeraja, Märt-Martin Arengu, Reidi Strandberg, Mirjam Suurekivi, Marko Saag ja Mare Timian!

Pärnu Raamatupidamiskonverentsi 2021 esinejad.

👉 Konverentsipääsme saad mugavalt soetada SIIT! Valikus on saali, veebi ja koos majutusega piletid.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077