Autor: Daisy Pello, finantsuudised.ee juht • 21. september 2021

Finantsuudised fookuses: Valitsusepoolne majanduse toetamine kahjustab ettevõtlust

Juba täna, 22. septembril kell 11.05 saad kuulata Äripäeva Raadio eetris värsket “Finantsuudised fookuses” saadet. Saadet on võimalik järelkuulata samuti samal päeval kell 17.05, peale kella 17-seid uudiseid ja laupäeval, 25. septembril kell 12. Samuti kuuleb saadet ka Soundcloudi vahendusel.
Vasakult: Eesti Panga ökonomist Kaspar Oja, saatejuht Paavo Siimann ja Luminor Panga peaökonomist, Tõnu Palm.

Seekordse „Finantsuudised fookuses“ saate külalistena astusid mikrofonide taha arutama Eesti makromajanduse olukorda ja tulevikuväljavaateid Eesti Panga ökonomist Kaspar Oja ja Luminor Panga peaökonomist, Tõnu Palm.

Finantsuudised.ee toetajad:
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077