Autor: Kai Koks, raamatupidaja.ee toimetaja • 24. aprill 2023

Valitsuse maksuotsused pidurdavad majanduskasvu

Kui ekspordiettevõtete konkurentsivõime langeb, toob see kaasa majanduskasvu aeglustumise. Sellega kaasneb probleem, et ka maksutulude kasv aeglustub, mis võib kaasa tuua tulevikus veel rohkem maksutõuse ja kärpevajadusi, tõdes Joakim Helenius Pärnu Finantskonverentsil.
Trigon Capital Group omanik ja tegevjuht ning erakonda Eesti 200 kuuluv Joakim Helenius.
Foto: Raul Mee

Kuidas praegune koalitsioonileping mõjutab ettevõtete konkurentsivõimet ning milliseid otsuseid oleks vaja konkurentsivõime tõstmiseks, sellest rääkis 25. Pärnu finantsjuhtimise konverentsil investeerimisettevõtte Trigon Capital Group omanik ja tegevjuht ning erakonda Eesti 200 kuuluv suurärimees Joakim Helenius.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077