Autor: Eveliis Vaaks • 11. mai 2023

Startupiliku ettevõtte kaoses tuleb finantsjuhil hästi orienteeruda

Auhinnatud finantsjuhid Lili Kirikal ja Anneli Aljas avasid oma töö telgitaguseid ning tõid välja, et startupiliku ettevõtte mõnusas kaoses tuleb hästi orienteeruda ja numbrite maailma kõrval mängib suurt rolli ka loomingulisus.
Lili Kirikal ja Anneli Aljas.
Foto: Raul Mee

Aasta mõjukaima finantsjuhi tiitli pälvinud Sunly finantsjuht Lili Kirikal ja aasta finantsjuhi parima kolleegi tunnustuse saanud Eurora Solutions finantsjuht Anneli Aljas rääkisid raadiosaates Finantsuudised Fookuses oma töö telgitagustest.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077