Autor: Finantsuudised.ee • 6. juuni 2023

DelfinGroupi juhatusse lisandub innovatsiooniekspert

Läti finantsettevõtte DelfinGroup juhatuse uueks liikmeks määrati innovatsiooniarendust kui ettevõtte strateegilist prioriteeti tugevdav finantstehnoloogia- ja innovatsiooniekspert Nauris Bloks. Juhatuse muudatus on kooskõlas DelfinGroupi strateegiaga jätkata ettevõtte kasvu, tugevdades seda uute innovaatiliste lahendustega.
Nauris Bloks
Foto: DelfinGroup

Muudatuste tulemusena kuuluvad DelfinGroupi juhatusse nüüd juhatuse esimees Didzis Ādmīdiņš ning juhatuse liikmed Aldis Umblejs, Sanita Pudnika ja Nauris Bloks.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077