Autor: Finantsuudised.ee • 19. juuni 2023

Alkoholi- ja tubakaaktsiis hakkavad uuel aastal tõusma

Riigikogu võttis erakorralisel istungil vastu teise lugemise eel valitsuse usaldusküsimusega seotud seaduse, millega tõstetakse alkoholi ja tubakatoodete aktsiisimäärasid, et suurendada aktsiisitulu ning mõjutada alkoholi ja tubakatoodete kättesaadavust.
Alkohol läheb kallimaks.
Foto: Liis Treimann

Valitsuse algatatud alkoholi-, tubaka-, kütuse- ja elektriaktsiisi seaduse ning alkoholi-, tubaka-, kütuse- ja elektriaktsiisi seaduse ning teiste seaduste muutmise seaduse muutmise seaduse vastuvõtmise poolt hääletas 57 ja vastu 35 riigikogu liiget.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077