Autor: Finantsuudised.ee • 21. september 2023

Storent Holdings korraldab 4,5 miljoni eurose võlakirjade avaliku pakkumise

Ehitusseadmete rendifirma Storent Holdings teatab võlakirjade avalikust pakkumisest kogusummas kuni 4 500 000 eurot fikseeritud intressiga 11% ning lunastustähtajaga 21. detsember 2025. Märkimisperiood algab 25. septembril.
Foto: Storent Holdings

Võlakirjad emiteeritakse vastavalt Läti Panga poolt 30. mail 2023. aastal registreeritud Storent Holdings SIA võlakirjade emiteerimise põhiprospektile, mis võimaldab ettevõttel pakkuda avalikult võlakirju summas kuni 15 miljonit eurot, teatas ettevõte.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077