Autor: Finantsuudised.ee • 12. detsember 2023

Toomas Tamsar sai Eesti Panga nõukogu valdkonna asjatundjast liikmeks

Tulemusega poolt 58 häält, vastu 3 ja erapooletuid ei ole kinnitas riigikogu 12. detsembril Eesti Panga nõukogu liikmeks praegu eelkõige maineka coach´ina tuntud Toomas Tamsare. Nii sai keskpanga nõukogu värskendamine selleks korraks lõpule viidud.
Toomas Tamsar

Eesti Panga Nõukogu koosneb seaduse kohaselt esimehest, riigikogu fraktsioonide esindajatest ja valdkonna asjatundjatest. Nõukogu moodustamisel lähtutakse põhimõttest, et iga riigikogu fraktsioon esitab ühe oma liikme ja nõukogu esimees esitab neli valdkonna asjatundjat.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077