Autor: Finantsuudised.ee • 18. aprill 2024

Swedbank: Eesti majandusele on tekkimas üha rohkem kasvuvõimalusi

Eesti majanduse maht on vähenenud juba alates 2022. aasta algusest. Kui püsivhindades on sisemajanduse koguprodukt (SKP) langenud allapoole pikaajalist trendi, siis jooksevhindades on see jätkuvalt sellest üle. Eelmise aasta viimase kvartali võrdlemisi tugeva languse mõju kandus ka käesoleva aasta algusesse ja lükkas majanduse kasvule pöördumise veidi hilisemaks.
Foto: Swedbank

Eesti majandus jääb ka sel aastal kergesse langusesse, kuid üha enam on tegureid, mis toetavad selle kasvu taastumist, ütleb Swedbank oma värskes majandusprognoosis.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077