Autor: Finantsuudised.ee • 20. mai 2024

Jesse Kivisaari ja Lembit Tedder said COBALTi partneriteks

Advokaadibüroo valdkonnajuhid Jesse Kivisaari ja Lembit Tedder ühinesid advokaadibüroo COBALT partnerite ringiga.
Lembit Tedder (vasakul) ja Jesse Kivisaari.
Foto: Krisly Valge [COBALT]

Pikaajalise Soome suunalise kogemusega partner Jesse Kivisaari jätkab tööd M&A (tehingute) tiimi Soome töögrupi juhina ning majanduskuritegudega seoses ettevõtjate kaitsmisele ja esindamisele pühendunud partner Lembit Tedder vaidluste lahendamise tiimi majanduskuritegude valdkonna kaasjuhina.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077