Autor: Finantsuudised.ee • 6. juuni 2024

Luminori nõukogu esimees: kõik läbikukkumised panganduses on seotud juhtimisvigadega

Kõik läbikukkumised panganduses on olnud seotud just juhtimises tehtud vigadega, rääkis Luminori nõukogu esimees Nils Melngailis advokaadibüroo COBALT ja Euroopa Investeerimispanga poolt korraldatud konverents Baltic FinReg Summit 2024.
Luminori nõukogu esimees Nils Melngailis
Foto: Advokaadibüroo COBALT

Melngailis lisas, et hästi juhitud pangad ja ettevõtted suurema väärtusega ja edukamad. Seejuures on võtmetähtsusega sõltumatud nõukogu liikmed. Lisaks tuleb leida õige tasakaal ettevõtliku meele ja riskijuhtimise vahel.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077