Autor: Finantsuudised.ee • 5. juuli 2024

SmartCap paneb 5 miljonit eurot fondi Antler Nordic Fund II, et suurendada Põhjamaade ja Eesti vahelisi iduinvesteeringuid

SmartCapi Riskikapitalifond osaleb 5 miljoni euro suuruse investeeringuga Põhjamaade varajase faasi fondi Antler Nordic Fund II värskelt lõppenud rahastusringis. Investeeringuga tugevdatakse oma pühendumust varajase faasi idufirmadele ja uuenduslikele investeerimisstrateegiatele.
SmartCapi juhatuse liige ja fondijuht Sille Pettai

Antler on üks aktiivsemaid varajase faasi ettevõtetele suunatud riskikapitaliinvestoreid Euroopas. Viimase viie aasta jooksul on Antler investeerinud enam 400 Euroopa idufirmasse. Nordic Fund II on juba teine Antleri Põhjamaadele suunatud fond – esimene, 30 miljoni euro suurune fond, loodi 2021. aastal.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077