Uudised

Maailma kümnest suurimast IPO-st viis tegid Hiina ettevõtted

Tänavuse aasta kolmas kvartal oli Euroopas esmaste avalike aktsiamüükide (IPO) poolest tagasihoidlik, aga neljanda kvartali väljavaade on hea, sest ettevalmistamisel on mitme mega-IPO tegemine, kirjutab PwC UK kapitaliturgude rühma juht Mark Hughes väljaandes „IPO Watch Europe”.

„Ent mõne viimase aja IPO nõrk esinemine järelturul ning ebaselgus Brexiti ümber võib lükata ootelolevate IPO-de tegemise järgmisse aastasse,“ lisab Hughes.

Kolmandas kvartalis tehti Euroopas 64 IPO-t, millega saadi 3,9 miljardit eurot kapitali. Teises kvartalis olid need näitajad vastavalt 99 ja 9,3 miljardit ning esimeses kvartalis 69 ja 12,5 miljardit.

Telli lugemisõigus

Täispikkuses näevad seda lugu Finantsjuhtimise Infolehe tellijad
TELLI LUGEMISÕIGUS
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. November 2018, 17:41

Finantsuudised.ee toetajad: