Autor: Finantsuudised.ee • 23. august 2019

Luminori ettevõtete pangandust asub juhtima Monika Kallas

27. septembril asub Luminori ettevõtete panganduse Eesti üksust juhtima Monika Kallas. Üksuse senine juht Silver Kuus lahkub pangast.
Silver Kuus ja Monika Kallas
Foto: Luminor Bank

Luminori korporatiivpanganduse juht Andrius Načajus ütles, et Silver Kuusil on olnud Eestis Nordea ja DNB ühendamisel väga oluline roll. „Tema juhtimisel kujundati edukalt ümber ka meie Eesti korporatiivpanganduse portfell, mille eest me oleme talle väga tänulikud.”

Luminor on jõudnud praeguseks liitumisjärgse ümberkujundamise teise etapi lõppu, mille raames parandati panga kasumlikkust ja laenutegevuse rahastamist, sealhulgas tasakaalustati ettevõtete panganduse valdkonnas laenude ja hoiuste portfell juba käesoleva aasta teises kvartalis.

„Nüüd me peame valmistuma järgmiseks etapiks, milleks on uue põlvkonna panga ehitamine. Ma usun, et Monika, kes on juba tõestanud oma oskusi meeskondade loomisel ja arendamisel, annab meie Eesti tiimile vajalikku hoogu,” ütles Načajus.

Monika Kallas juhib praegu Luminori laenude restruktureerimise ja järelvalve osakonda. Selle ametikoha võtab üle Luminori praegune korporatiivklientide restruktureerimise üksuse juht Darius Križinauskas.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077