Autor: Villu Zirnask • 11. märts 2020

Rahatrükk on tulnud keskpankade arsenali selleks, et jääda

Foto: shutterstock.com
Kui palju on olnud USA ja euroala majandusele kasu 2008. aastal alguse saanud kvantitatiivsest lõdvendamisest ehk rahvakeeli rahatrükist? Sellest rääkis intervjuus Wharton Business Dailyle Whartoni ärikooli rahandusprofessor Itay Goldstein.

Wharton Business Daily: Millisele järeldusele te jõudsite koos Miami ärikooli abiprofessori Indraneel Chakraborty ja Virginia tehnikaülikooli abiprofessori Andrew MacKinlayga hiljuti tehtud uuringus? Milline on kvantitatiivse lõdvendamise (QE) mõju?

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077