Autor: Indrek Pals • 24. aprill 2020

Sunoreki juht: seadusandja võiks ettevõtteid rohkem usaldada

Kuna olukord muutub ja erinevate riikide uued otsused võivad rakenduda iga päev, on olukorras toimetulekuks tähtsaim faktor turu käitumisele reageerimise kiirus ja objektiivsus. Palju on näha tekkinud paanikal rajanevaid kiirustades tehtud otsuseid, mis ettevõtete käekäiku on halvendanud, kirjutab Sunoreki juhatuse esimees Indrek Pals.
Sunoreki juht Indrek Pals
Foto: erakogu

Sunorekis kui teenindusettevõttes on suurima mõjuga tööjõukulud, rahavoole on otsustava mõjuga ka varude suurus, mis omakorda sõltub käibeprognoosist. Oleme esimeseks prioriteediks seadnud säilitada võimalikult suur osa tellimustest ja nende täitmisest, teiseks reageerida tööjõukuludega tellimuste mahu langusele võimalikult kiiresti ja täpselt, kolmandaks säilitada töötajaskond ajaks, kui kriis on möödas. Seni on reageerimine õnnestunud hästi, vajalike ja kiirete muudatustega on kaasa tulnud enamik partnereid ja peaaegu kõik töötajad. Kriisi puhkedes suutsime kiire reageerimise ja planeerimisega ära hoida kevadise tipphooaja eelse varude suurendamise. Vaieldamatult väga suure toetava kaaluga on olnud ka valitsuse otsused.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077