28. aprill 2021

Harjumaa kaal Eesti majanduses on 6–8 protsenti üle hinnatud

Märt Leesment.
Foto: Statistikaamet
Põlvamaa kaal on Eesti majanduses kuni 50 protsenti alahinnatud.

Möödunud aastal oli Harju maakonnas töösuhete asukoha alusel leitud käive 6%–8% väiksem kui registreeritud asukoha alusel saadud näitaja, leidis statistikaamet. Kõigi teiste maakondade roll peale Valgamaa on selle eksperimentaalse metoodika järgi alahinnatud – möödunud aasta andmetel kõige enam Põlvamaal (eri kuudel 21–54%) ja Järvamaal (13–44%).

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077