Autor: Eesti Tööandjate Keskliit • 18. mai 2021

Swedbank personalijuht: ega elu ei tohi seisma jääda!

Swedbank personalijuht Ülle Matt
Foto: Jake Farra
Swedbank on silma paistnud väga hea praktikakorraldusega – 2018.aastal pälvisid nad Tööandjate Keskliidu konkursil parima praktikakoha tiitli. Uurisime panga personalijuht Ülle Mattilt, kuidas korraldavad nemad praktikat koroona tingimustes ning kas praktikantide vastuvõtt on seetõttu vähenenud.

Ega elu ei tohi seisma jääda! Meil sai koroonakriisi alguses pangas sõlmitud kokkulepe, et kõik, mida me saame teha distantsilt, teeme ära! Niisamuti läheb edasi ka meie töö praktikantidega. Me võtame endale praktikante küll läbi aasta, kuid suurem rõhk praktikal on ikkagi suveperioodil. Kui eelmisel aastal olime praktikavakantside avamisega veidi ettevaatlikumad – praktikakohti oli ca 50, siis sel aastal on vakantse taas tavapäraselt 100 ringis. Viime läbi videokandideerimise, koos virtuaalsetelt läbiviidavate värbamisintervjuude. Kõik, kes osutuvad valituks, alustavad praktikat sarnaselt tavapärasele tööleasumisele – tööleping, töövahendid, sisseelamiskava.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077