Autor: Kersti Harkmann • 21. oktoober 2021

Balti aktsiaturgudel on eriline side ainult Rootsiga

Kersti Harkmann, Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna doktorant
Balti ja Rootsi aktsiaturgude vahel esineb omapärane „nabanööri-side”, mis meil puudub ühegi teise Euroopa või maailma piirkonnaga, selgub Kersti Harkmanni Tallinna Tehnikaülikoolis kaitstud doktoritööst "Igasugune šokk Rootsi aktsiaturgudel kandub üle ka meile".

Teisisõnu esineb Balti ja Rootsi aktsiaturgude vahel kointegratsioon ehk pikaajaline stabiilne tasakaaluseos.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077