Autor: Ave Rego, KPMG maksunõustaja • 22. november 2021

Uuendati koostööd mittetegevate jurisdiktsioonide loetelu

Selle aasta märtsis võeti vastu eelnõu, mille eesmärk oli asendada tulumaksuseaduse §-s 10 kehtestatud madala maksumääraga territooriumi regulatsioon ELi loeteluga maksualast koostööd mittetegevate jurisdiktsioonide kohta.

Euroopa Liidu Nõukogu uuendas loetelu 5. oktoobril ja sellesse on kantud järgmised riigid: Ameerika Samoa, Fidži, Guam, Belau, Panama, Samoa, Trinidad ja Tobago, USA Neitsisaared ning Vanuatu. Loetelu uuendamise käigus arvati sellest välja Anguilla, Dominica ja Seišellid. Loetelu uuendatakse kaks korda aastas – veebruaris ja oktoobris.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077