Autor: Villu Zirnask • 10. detsember 2021

Maksuvõlg tuleb tasuda enne dividendide väljamaksmist

Pärast OÜ FCC Betoonitööd pankrotimenetluse raugemist, sest võlgnikul ei jätkunud vara menetluse kulude katteks, kohustas maksu- ja tolliamet (MTA) Eero Hammerit (kaebaja) tasuma osaühingu maksuvõlga 128 732 eurot 14 senti.
Foto: Pixabay

Hammer oli FCC Betoonitööd juhatuse liige ajavahemikul 2005–2018, sealhulgas oli ta alates novembrist 2017 ainus juhatuse liige.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077