Autor: Finantsuudised.ee • 4. november 2022

Riigiprokuratuur lõpetas pensioniraha vabastaja kriminaalasja

Riigiprokuratuur ja Vabaks OÜ asutaja Marko Vaik allkirjastasid otstarbekuse kaalutlusel kriminaalmenetluse lõpetamise määruse.
Vabaks OÜ asutaja Marko Vaik (paremal) ja vandeadvokaat Oliver Nääs.
Foto: Liis Treimann

Määruses seisab, et kriminaalasjas on põhjendatud lõpetada menetlus Vabaks OÜ ja selle juhatuse liikme Marko Vaiki suhtes otstarbekuse kaalutlusel. Riigiprokuratuur oli seisukohal, et Vabaksi ja selle juhatuse liikme Marko Vaiki tegevus ei ole kaasa toonud märkimisväärseid kahjusid, pikaajalisi täiendavat kulu tekitavaid vaidlusi ning puuduvad igasugused nõuded, niisamuti ei ole võimalik selles näha avalikku menetlushuvi.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077