Autor: Finantsuudised.ee • 28. november 2022

PwC uuring: finantsjuhte kohutab enim majanduslik ebakindlus ja geopoliitiline olukord

Millised on riskid ja väljakutsed, mis takistavad Eesti finantsjuhtidel kõige enam eesmärkide saavutamist? PwC Kesk- ja Ida-Euroopa (CEE) finantsjuhtide värskest uuringust selgus, et 82% Eesti finantsjuhtidest hindab kõige suuremaks probleemiks majanduslikku ebakindlust, turu kõikumist ja geopoliitilist olukorda.
PwC Eesti partner Janno Hermanson.
Foto: Raul Mee

“Pidevaid muutuseid ärikeskkonnas ning planeerimist ja eelarvestamist kiiresti muutuvates oludes tõstsid möödunud aasta suurimate väljakutsena esile nii Eesti kui ka Kesk- ja Ida-Euroopa finantsjuhid,” kommenteeris käesoleva aasta suvel läbiviidud uuringu tulemusi PwC Eesti partner Janno Hermanson.

Finantsuudised.ee toetajad:
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077