Autor: Finantsuudised.ee • 16. veebruar 2023

Tähtajaliste hoiuste intressimäärad kasvasid kiiresti

Neljandas kvartalis oli kuni aastase tähtajaga hoiuste intressimäär viimase kuue aasta kõrgeimal tasemel. Kodumajapidamiste intressimäär oli 1,41% ja mittefinantsettevõtete oma 1,71%. Üle aastase tähtajaga hoiuste intressimäär oli vastavalt 2,38% ja 2,47%, teatab Eesti Pank.
Eesti Pank.
Foto: Raul Mee

Kodumajapidamistelt kaasatud tähtajalistest hoiustest moodustasid kuni aastase tähtajaga hoiused ligi 86%; ettevõtete puhul oli see 96%.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077