Autor: Marge Aasalaid • 25. mai 2023

Kuidas finantsjuhid valmistuvad kestlikkuse aruande täitmiseks?

Kolm finantsjuhti jagavad, milliseid ettevalmistusi nad juba praegu teevad, et ühel hetkel kestlikkuse aruanne kokku saaks. Kõik tõdevad, et tegemist on pika protsessiga, kuna andmeid on kohati keeruline kätte saada.
Foto: Pixabay

Enamikel ettevõtetel ei ole veel sisse töötatud protsessi, seetõttu vajab teema käsitlemine ettevõttes päris palju eeltööd ja panustamist, rohket organisatsioonisisest selgitustööd ning mahukate andmete otsimist, töötlemist ja mudeldamist.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077