Autor: Eveliis Vaaks • 31. mai 2023

Majatootmisettevõtte tegevjuht: välisturgudele tuleb vaadata julgelt ja otsustuskindlalt

Eesti turg on väike ja seetõttu on enamik mikroettevõtjad eksporditee valinud. Välisturgudele laienemise kogemuse ja juriidilistest aspektide üle arutlesid Kodasema tegevjuht Birgit Linnamäe Ja advokaadibüroo Soraineni partner Toomas Prangli.
Finatsuudised fookuses salvestusel Paavo Siimann, Birgit Linnamäe ja Toomas Prangli.
Foto: Andres Laanem

Arhitektuuri ja majatootmisettevõtte Kodasema osanik ja tegevjuht Birgit Linnamäe ning advokaadibüroo Sorainen partner Toomas Prangli jagasid raadiosaates “Finantsuudised Fookuses” häid nippe ettevõtjatele välisturgudele laienemise osas. Mõlemad tõdesid, et kindlasti tasub ettevõtetel väljapoole vaadata ning läbilöömisel on suureks abiks kohapealsed kontaktid ja tutvused.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077