Autor: Finantsuudised.ee • 12. juuni 2023

Luminor väljastas 300 miljoni euro väärtuses võlakirju

Luminor emiteeris 300 miljoni euro väärtuses 4aastase tähtajaga tagamata võlakirju ja ostis tagasi kahte olemasolevat võlakirja väärtuses 237,8 miljonit eurot. Tehingud viidi lõpule 8. juunil.
Foto: Liis Treimann

„Tegemist on olulise sammuga täitmaks tulevasi regulatiivseid nõuded, mis ühtlasi tugevdab panga kohustuste struktuuri ja laiendab investorbaasi,“ ütles Luminori finantsjuht Palle Nordahl. „Need tehingud tagavad Luminorile hea positsiooni, et jätkata klientide toetamist ning äri kasvatamist.“

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077