Autor: Finantsuudised.ee • 23. veebruar 2024

Tähtajaliste hoiuste maht kasvas aastaga poole suuremaks

Eesti eraisikute tähtajaliste hoiuste ja säästuhoiuste maht on Eesti Panga andmetel kasvanud aastaga üle kahe korra, 6 miljardi euroni. Swedbanki klientide tähtajaliste hoiuste mahud kasvasid isegi veel rohkem, suurenedes jaanuaris võrreldes aastatagusega kaks ja pool korda ehk 2,5 miljardi euroni.
Swedbankis on kasvanud tähtajaliste hoiuste maht aastaga kaks ja pool korda.
Foto: Andras Kralla

Eraisikute kõikide hoiuste maht kasvas mullu rekordilise 11,68 miljardi euroni, sellest 7,18 miljardit on kodumajapidamised hoiustanud Swedbankis.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077