Autor: Finantsuudised.ee • 27. mai 2024

Bigbanki võlakirjad märgiti kolmekordselt üle, pakkumise mahtu suurendati

Reedel, 24. mail lõppenud Bigbanki tagamata allutatud võlakirjade avalik emissioon märgiti investorite poolt üle kolmekordselt. Pank kasutas õigust suurendada emissiooni baasmahtu, et emiteerida uusi võlakirju algselt planeeritud 3 miljoni asemel kokku 7 miljoni euro eest.
Bigbanki juhatuse esimees Martin Länts
Foto: Andras Kralla

“Märkimistulemused näitavad, et investorite usaldus Bigbanki tulevikuplaanide osas on jätkuvalt väga kõrge ning pakkumisel olnud võlakirjade intressimäär oli optimumilähedane. Kaasatud kapitali toel saab Bigbank veelgi tugevamana viia ellu oma äristrateegiat, keskendudes kasvul eelkõige kodu- ja ärilaenude väljastamisele, tagades samaaegselt vastavuse kehtestatud kapitalinõuetega," kommenteeris Bigbanki juhatuse esimees Martin Länts.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077