Autor: Finantsuudised.ee • 12. juuni 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Börsil uued võlakirjad

UPP & CO KAUNO 53 juhatuse liige Hallar Loogma (vasakul) ja Nasdaq Tallinna juht Kaarel Ots.
Foto: Nasdaq Tallinn
Täna võeti Nasdaq Balti First Northi võlakirjaturule kauplemisele UPP & CO KAUNO 53 OÜ võlakirjad. Võlakirjaemissiooni maht on 4,7 miljonit eurot.

UPP & CO KAUNO 53 on Eesti varahaldusettevõtte United Partners Property loodud äriühing, mis omab Leedus asuvat Rimi keskladu. Ametlikult võetakse võlakirjad kauplemisele Nasdaq Tallinna turul.

„First North on kasvuturg ettevõtetele, kel on ambitsiooni teha suuri tegusid, olla läbipaistev ja viia ettevõtte juhtimine uuele kvaliteeditasemele. United Partners vastab nendele kriteeriumitele suurepäraselt,“ ütles Nasdaq Tallinna juht Kaarel Ots.

„Otsustasime võlakirjad First Northile viia eesmärgiga pakkuda investoritele võimalust võlakirju soovi korral lihtsalt ja läbipaistvalt osta ja müüa,“ ütles United Partnersi finantsjuht Siim Sild. „Kuna tegemist on ikkagi 5-aastase võlakirjaga, siis on tähtis, et investoritel oleks võimalus nendega kaubelda. Lisaks loodame, et võlakirja kauplemisele võtmine avardab meie võimalusi kapitali kaasamisel tulevikus uute projektide tarbeks.“

Võlakirjade tähtaeg on 2022. aasta 17. aprill ja neile pakutakse 8protsendist tootlust.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077