Autor: Finantsuudised.ee • 2. mai 2019

Luminori uus finantsjuht on Jonas Eriksson

Luminor Banki nõukogu nimetas Luminori finantsjuhiks ja juhatuse liikmeks Jonas Erikssoni, kes alustas uues ametis tööd 1. mail 2019. aastal.
Luminori juhatuse esimees Erkki Raasuke
Foto: Raul Mee

„Mul on väga hea meel, et Jonas meie juhtkonnaga liitub. Tänu tema muljetavaldavatele kogemustele finantsvaldkonnas ning teadmistele strateegiast, regulatiivsetest küsimustest ja kapitaliturgudest saab juhtkond uue väärtusliku liikme,” ütles Luminori juhatuse esimees Erkki Raasuke.

Erikssoni sõnul ootab ta uut väljakutset põnevusega. „Töö piirkonna suurimas pangas, millel on kogenud juhtkond ning võimsad eesmärgid, saab olema kindlasti üks huvitav teekond,” sõnas uus finantsjuht.

Enne Luminori töötas Jonas Eriksson Londonis baseeruva finantstehnoloogiaettevõtte Procensus juhina. Enne seda oli Jonas seitse aastat Swedbankis erinevatel juhtivatel ametikohtadel ning veelgi varem tegutses pea kümme aastat kapitaliturgudel, töötades JP Morgani ja Credit Suisse`i heaks.

Finantsuudised.ee toetajad:
Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Marge AasalaidFinantsuudised.ee juhtTel: 52 80 443
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077