Autor: Finantsuudised.ee • 3. jaanuar 2020

Millised on järgmise kümnendi suured ideed?

Elame kiiresti muutuva keskkonnaga maailmas. Väljakutsete hulga ja nende lahendamise kiirusega seisavad silmitsi ja peavad toime tulema kõik ettevõtted.
Mark Britnell, üks olulisemaid tervishoiusüsteemide ülemaailmseid eksperte ja teerajajaid nii arenenud riikides kui ka arengumaades.
Foto: erakogu

Muudatused puudutavad enamikke valdkondi – nii tervishoidu, energeetikat, finantssektorit, maksundust kui ka rahvusvahelist ja kohalikku majanduspoliitikat. Vales suunas liikumisel võib olla oluline mõju ettevõtte tulemustele ja väärtusele, majandusele tervikuna.

Digitaliseerimine ja äriprotsesside automatiseerimine on jätkuvalt kõikjal asendamas üha rohkem inimtegevusi. Võidavad need, kes suudavad muudatustega kaasa minna ja näha ette ka tulevikuarenguid. Väljakutse on see, kuidas kujundada ümber oma ärisid, et kiirendada, automatiseerida ja täiustada äriprotsesse ning seeläbi tagada kasv, efektiivsus ja veelgi parem kasumlikkus. Ja kuidas ikkagi õigesti neid muudatusi hallata, ellu viia ja milliseid väljakutseid need endis peidavad?

Fookuses on innovaatiline tulevik, juhtimine ja uued tehnoloogiad.

Tule kuula: KPMG Ärifoorum toimub juba 6. veebruaril.

Kava ja registreerimine siin.

Antud teemadel oleme kutsunud Eestisse kogemust jagama maailmatasemel eksperdi Mark Britnelli, keda toetavad meie oma juhtivpraktikud. Räägime tulevikuinnovatsioonidest, -juhtimisest ja uutest tehnoloogiatest. Toome tervishoiusektori eeskujul näiteks, kuidas tehnoloogia abil kogu sektor efektiivsemaks teha. Innovatsioonist Eesti tervishoius räägib Kitty Kubo.

Miks rääkida vilepuhumisest?

Ettevõtjaid ja juhte puudutavaid regulatsioone käsitlevad Dmitri Jegorov ja Kristi Saare. Kõiki üle 50 töötajaga ettevõtteid puudutavad uuest, vilepuhumise direktiivist tulenevad kohustused. Sellest räägivad lähemalt KPMG Law asutaja ja juhtivpartner ning vandeadvokaat Risto Agur ja KPMG Baltics Riskinõustamise ja siseauditi valdkonna juht Viljar Alnek.

Praeguse aja ühest põletavamast teemast – tunne-oma-klienti ehk KYC (ingl know-your-customer) – räägib Veriffi turundusjuht Triin Uustalu.

Kuidas hoida äriprotsesside automatiseerimisel raha kokku?

Äriprotsesside robootiline automatiseerimine (RPA) kiirendab äri, säästab sinu ettevõtte raha ja vähendab kulusid ning valusid personali-, raamatupidamis- ja finats-, IT ning tootmisjuhtimisosakonnas. RPA on küll tehniline vahend, kuid rakenduskulude, aja ja juurutamise raskuse poole pealt kordades vähem koormav kui klassikaline infosüsteemide arendus. Säästetud tööaeg võib olla kolossaalne. Lähemalt räägib sellest KPMG Baltics Lighthouse'i juhtiv andmeteadlane Raul Nugis.

Microsoft Eesti juht Mart Mäe jagab väga väärtuslikku sissevaadet sellesse, kuidas Microsoft kasutab tehnoloogiat enda pidevaks uuendamiseks ja mida saab igaüks oma ettevõttes teha, et oma äri ajale vastupidavaks muuta.

Äripäev ning Eesti juhtiv auditi-, maksu-, õigus- ja ärinõustamisteenuseid pakkuv KPMG Baltics korraldavad ettevõtte juhtidele, finantsjuhtidele ja omanikele suunatud konverentsi KPMG Ärifoorum.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077