Autor: Finantsuudised.ee • 19. mai 2023

Ettevõtete innovatsioon tekib ühisloomes

Uuenduslikud lahendused on liikuma panev jõud, mis aitab ettevõtetel olemasolevatest väljakutsetest üle saada. Suurendamaks väike- ja keskmise suurusega ettevõtete enesekindlust oma äriotsuste ja tulevikuvõimaluste suhtes, stardib kümnes SEB Kasvuprogramm.

„Innovatsioon on midagi sellist, mis võib jääda märkamata ning mida tuleb sellisel juhul esile tuua ning edasi arendada. Näiteks ettevõtte töötajad arutavad probleemi üle ja selle tulemusena tekib mitu erinevat lahendust. Kui sellist hetke laiendada ettevõtete tasandile, siis mitme ettevõtte koostöös sünnib üldjuhul palju erinevaid mõtteid, kuidas erinevaid probleeme lahendada. Tulenevalt sellest on ka selle aasta Kasvuprogrammi keskmeks koostöö ehk ühisloome, millega juurutatakse innovatsioonikultuuri läbi ettevõtete omavahelise koostöö,“ kirjeldas SEB Kasvuprogrammi üks mentoritest ja Rethink strateeg Jana Kukk.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077