Autor: Finantsuudised.ee • 8. märts 2023

SEB valiti maailma parimate väliskaubanduse finantseerijate sekka

Global Finance valis 23. korda maailma parimaid väliskaubanduse finantseerimise pakkujad. Sel aastal pälvis Eestis esikoha SEB pank.
SEB käibekapitali- ja arvelduslahenduste divisjoni direktor Christo Ojamaa.

Global Finance'i toimetus valis välja parimad finantspakkujad ning täpsemad võitjate valimise kriteeriumid olid järgmised: tehingumaht, globaalse katvuse ulatus, klienditeenindus, konkurentsivõimelised hinnad ja uuenduslikud tehnoloogiad. Lisaks vaadati hindamisel ka analüütikute, ettevõtete juhtide ja tehnoloogia ekspertide panust antud valdkonda.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077