Autor: Siim Maripuu • 8. oktoober 2020
Ainult tellijatele

Millised uued võimalused on osaühingu osa müügil?

Selle aasta jooksul – mais ja augustis – jõustus hulk pikalt kavandatud muudatusi seoses osaühingute osade võõrandamisega. Muudatuste eesmärk oli osade võõrandamise lihtsustamine ja eelkõige välismaalastele Eesti iduettevõtetesse investeerimise lihtsamaks tegemine.

Autor: shutterstock.com

Uued võimalused avavad aga uusi võimalusi ka teistele ettevõtjatele, aga nende kasutamine sisaldab ka riske. Võtame järgnevalt tehtud muudatused ja vanad võimalused kokku ning anname nendega seoses veidi soovitusi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077