Autor: Siim Maripuu • 8. oktoober 2020

Millised uued võimalused on osaühingu osa müügil?

Selle aasta jooksul – mais ja augustis – jõustus hulk pikalt kavandatud muudatusi seoses osaühingute osade võõrandamisega. Muudatuste eesmärk oli osade võõrandamise lihtsustamine ja eelkõige välismaalastele Eesti iduettevõtetesse investeerimise lihtsamaks tegemine.
Foto: shutterstock.com

Uued võimalused avavad aga uusi võimalusi ka teistele ettevõtjatele, aga nende kasutamine sisaldab ka riske. Võtame järgnevalt tehtud muudatused ja vanad võimalused kokku ning anname nendega seoses veidi soovitusi.

Liitu Finantsuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Villu ZirnaskFinantsuudised.ee toimetajaTel: 50 79 827
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 667 0077