Autor: Finantsuudised.ee • 19. märts 2021
Ainult tellijatele

Viivislaenude tulevik

Euroopa Komisjoni väitel on pankade riskid seotud rahaliselt haavatavamaks muutunud äriühingute ja üksikisikutega, eelkõige väikeste ja keskmise suurusega ettevõtjatega (VKE), kelle tulud ja rahastamisallikad ei ole nii mitmekesised, ning ka konkreetsete majandussektoritega (nt transport, turism ja majutus).

Sellest tulenevalt on väga oluline tagada, et pankadel oleks võimalik jätkuvalt täita konstruktiivset rolli majanduse elavdamisel ka pärast majanduslangust. Selleks, et vältida viivislaenude kuhjumist pankade bilanssides keskpika perioodi jooksul, võib olla vaja rakendada täiendavaid struktuurimeetmeid. Viimasest majanduskriisist saadud peamine õppetund on see, et viivislaenude kuhjumist pankade bilanssides tuleks käsitleda võimalikult varakult.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Finantsuudised.ee toetajad:
Daisy PelloFinantsuudised.ee juhtTel: 6670405
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077